Overslaan en naar de inhoud gaan

Hier lees je alles over reizen met Joker, van onze waarden tot een complete geschiedenis van Joker en het Joker ViaVia Netwerk. 

Reizen met Joker, dat is…

  • Avontuur. Van wandelingen in de ongerepte natuur tot een spannende raftingtocht, maar evengoed nieuwe smaken leren kennen of een overvolle lokale bus nemen. Met Joker op reis verleg je grenzen en beleef je je bestemming écht.
  • Ontmoeting. Van een toevallige ontmoeting met een local op de trein of samen koken met een plaatselijke familie tot een homestay in een klein bergdorp. Ontmoetingen – met medereizigers, met de wereld of met jezelf - horen voor ons bij de essentie van reizen.  
  • Vakantie. Plezier maken en nieuwe landen ontdekken, lekker eten, drinken en ontspannen met vrienden, het gezin of in groep. Méér beleven, durven en doen. Voelen dat je leeft.

Joker brengt reizigers in contact met de wereld, door reizen die zowel letterlijk als figuurlijk grensverleggend zijn en hierdoor memorabel worden. Naarmate kennis en contact met de andere toenemen, groeien begrip en waardering maar ook de verwondering en het avontuur. 

Duurzaamheid staat centraal

Voor ons bij Joker gaat duurzaam reizen niet enkel over het ecologische, maar ook over het sociale aspect. Het is bovendien een permanent work in progress. Via onderstaande link vertellen we je graag meer over onze kleine en grote inspanningen op gebied van duurzaamheid. 

Hoe kan je reizen met Joker?

Bij Joker kan je terecht voor:

Verder helpen onze reisexperts je ook graag met het zoeken en boeken van hotels, huurwagenscampers en campervans, trekkings, safari’s, familiereizen, fietsreizen, buitensportvakanties, boottrips, poolreizen, citytrips en reisverzekeringen.

De geschiedenis van Joker

Het verhaal van Joker en het ViaVia netwerk gaat meer dan 40 jaar terug in de tijd. Het begon allemaal tijdens een intense studentenreis met bus en tenten naar Moskou.

Het Joker ViaVia Netwerk

Joker maakt deel uit van een duurzaam netwerk dat organisch gegroeid is, samen met Karavaan, Anders Reizen, de ViaVia Joker Reiscafés, ViaVia Tourism Academy, enz.