Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle beslissers leggen we graag in de watten! Wie een Joker-groepsreis ruim op voorhand boekt, krijgt van ons een fantastisch Vroegboekcadeau

Het vroegboekcadeau voor groepsreizen 

Momenteel is dat:

  • Voor afreizen vanaf juli 2024: een Joker-dagrugzak van outdoormerk Vaude.

De dagrugzak draagt het Green Shape Label dat staat voor functionele, milieuvriendelijke producten van duurzame materialen. 

Hoe kan je dit cadeau ontvangen?

  • Je krijgt het vroegboekvoordeel als je een reis boekt uit het aanbod Joker Go-26, 24 tot 30, Joker Avontuur of Joker Comfort Editions.
  • Bij elke vertrekdatum staat online aangegeven op welke datum je ten laatste de reis moet boeken om het vroegboekcadeau te ontvangen. Op die datum moet je boeking bevestigd zijn en moet het voorschot betaald zijn. Opties komen niet in aanmerking.
  • De reis moet effectief doorgaan. Bij annulatie (bv. omdat er niet genoeg deelnemers zijn, omwille van natuurrampen, etc) vervalt ook het vroegboekcadeau.

Je vroegboekcadeau wordt per post opgestuurd naar het adres dat je opgaf bij boeking. Het wordt verzonden ongeveer een maand voor vertrek. 

Op zoek naar jouw perfecte Joker-groepsreis?

Onze Avontuur-reizen zijn er voor iedereen die liever all-the-way gaat dan all-in: avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep die geregeld off the beaten track gaan. Voor jongeren tussen 18 en 26 jaar, of 24 tot 30 die liefst met leeftijdsgenoten op avontuur gaan is er Go-26 of 24 tot 30. Onze Comfort Editions zijn op maat van reizigers die graag avontuur combineren met net dat beetje meer comfort op reis: een zacht bed, comfortabeler vervoer en een iets rustiger reistempo.