Overslaan en naar de inhoud gaan

1. Lie Down Boarding over de woestijnduinen

Glijd over de duinen en waan je te midden van de oceaan! Ga voor het avontuur van het lie down boarden. Je ligt op jouw buik en schiet over duin. Aan een maximumsnelheid van 60km/u surf je over het zandheuvels.

Voor deze activiteit heb je geen ervaring nodig. Er is geen leeftijdsgrens. Kinderen vanaf 10 jaar die zich comfortabel genoeg voelen om alleen op een bord te staan, kunnen alleen gaan. Jongere kinderen kunnen samen met een gids gaan.

2. Living Desert 4x4-tour

Is er leven in de dorre woestijn? Zeker! Tijdens deze 4x4-tocht leer je het leven in de woestijn pas echt kennen en zie je hoe de schoonheid van de Namib-woestijn zich voor jou ontplooit. Deze duinenriem aan de kust lijkt misschien onvruchtbaar gebied, maar niks is minder waar. In feite zit de woestijn vol leven met een verscheidenheid aan kleine, woestijndieren en insecten.

Volg de pootloze hagedis; observeer zandduikhagedissen die dansen op het hete zand; aanschouw de kleurrijke woestijnkameleons en ontdek nog veel meer fascinerende wezens. Daarnaast leer je meer over de geologie en de vorming van duinen. Deze activiteit is erg geschikt voor reizigers die de uitgestrekte woestijnlandschappen willen bewonderen tijdens een gewaagde duinentocht vol plezier en adrenaline.

Deze activiteit gaat doorgaans enkel door in de voormiddag. Uitzonderlijk kan je dit aanvragen in de namiddag, dan moet je deze activiteit met minimum 4 personen boeken. 

Wil je boeken? Of heb je meer info nodig?