Overslaan en naar de inhoud gaan

1. Kajaktour langs Sandwich Harbour & Pelican Point

De tour begint aan de waterkant in Walvisbaai. We nemen je mee in een 4x4-wagen voor een mooie rit langs de Walvisbaai en de zoutmijnen richting Pelican Point. Onderweg houden we halt om talloze flamingo's, pelikanen en grote groepen aalscholvers op camera vast te leggen. Na een uur bereiken we Pelican Point. Daar staan de kajaks klaar voor de kajaktocht. Pelican Point is het hele jaar door de thuisbasis voor ongeveer 50.000 Kaapse pelsrobben. Deze look-a-like zeehonden zijn erg vriendelijk, speels en helemaal niet bang voor onze kajaks, zelfs als we vlak naast hen peddelen. We brengen ongeveer 2 uur op zee door, afhankelijk van de algemene weersomstandigheden.

Na de kajaktocht rijden we per 4x4 richting Sandwich Harbour naar het Namib Naukluft Park. Daar doorkruisen we prachtige duinen met de 4x4. De reusachtige zandduinen lopen rechtdoor in de oceaan en creëren er prachtige en unieke landschappen. Onze reis voert ons door de rivierdelta van Kuiseb, een droge rivierbedding waar ook de springbok woont. Als de getijden het toelaten, hebben we toegang tot de lagune van Sandwich Harbor langs het strand, of zien we de lagune vanaf een van de vele prachtige uitkijkpunten. Onze gids zal een geschikte plek zoeken voor een lekkere lunch en wat mousserende wijn. We keren terug naar Walvisbaai tussen 16u en 17u.

Deze activiteit is het hele jaar door beschikbaar.

2. Boottocht langs de Namibische kust

Je vertrekt voor een echte Mola Mola-boottocht, vergezeld van dolfijnen, zeehonden, pelikanen en walvissen. Nadat je de prachtige Namibische skeletkust hebt bereikt, ontdek je de rijkdom van de Atlantische Oceaan tijdens een leerrijke boottocht. Je neemt de dolfijnen en walvissen vanop een afstand waar en krijgt een unieke inkijk in hun leefwereld. We sluiten deze boottocht af met verse oesters en glaasje bubbels.

De tocht duurt ongeveer 3u à 3u30.

Wil je boeken? Of heb je meer info nodig?